Bent u benieuwd naar de courtage van een makelaar in omgeving Roermond? Courtage is de vergoeding die een makelaar rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. De makelaar heeft recht op courtage (vergoeding) als door zijn bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

Vrijehuizenmarkt MG Makelaardij van Mariëlle Gerads hanteert scherpe courtagetarieven. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor Vrijehuizenmarkt MG Makelaardij moet kiezen. U betaalt nooit teveel bij ons, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage, is wat we daadwerkelijk voor u doen. Eerlijkheid komt hierbij op de eerste plaats: “Klanten moeten zich geholpen en écht gehoord voelen. Zowel bij de aankoop als de verkoop van een woning.”

Wij stellen dan ook alles in het werk om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert een samenwerking met Vrijehuizenmarkt MG Makelaardij u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben. Bent u dus benieuwd naar courtage van een makelaar in Roermond voor de verkoop of aankoop van uw woning. Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op